Årsmöte/fest 2016 – lyckad kväll

Götene Dykarklubb hade årsmöte med efterföljande årsfest lördagen den 2 april. Mötet och festen var hemma hos klubbens ordförande Tomas Andersson.
Tomas började kvällen med att hälsa alla medlemmar och deras respektive hjärtligt välkomna och därefter öppnade han mötet.
Agendan för årsmötet innehöll bl.a. verksamhetsberättelse, ekonomi, de sedvanliga valen och några informationspunkter om säkerhetsarbete samt att avin för årsavgiften kommer att skickas ut tidigare. Mötet förlöpte snabbt och smidigt, då allt var väl förberett.

När mötet avslutats dukade festkommittén, med Lotta och Stefan i spetsen, fram förrätten som var Ramslöksoppa och nybakat bröd. Därefter var det dags för varmrätt som bestod av fläskfilé, potatisgratäng, sås, sallad och bröd. När maten fått sjunka ner och plats lämnats i magen, bjöds det på kaffe och Budapesttårta. De 40 mötes- och festdeltagarna blev mätta och belåtna, inte var dag så god mat serveras.
Festen fortsatte till långt in på småtimmarna. I vanlig Götene dykarklubbsanda bjöd kvällen förutom på god mat, en massa rövarhistorier, skratt, prat och mingel. En lyckad kväll helt enkelt.

Nya styrelsen, övriga ledamöter och kommittéer finner du här.