Dykhelg på Fossens Camping

Förra helgen sågs vi till på Fossen camping den 28-30 juni!

På fredagen möttes de som var tidiga på plats med sol, som sedan bröt ut till regnskurar och ordentlig vind. Den dagen hade vi ett par i gruppen som tog sig ned under vattenytan medan resten av oss preppade för lördagen och kvällen avslutades med samling för att planera lördagens dyk.

Lördagen bjöd på diverse utmaningar. Även om solen var med oss ställde vinden till med problem och båtdyk uteslöts.

Vi gjorde två dyk från land med Anna som dykledare. Vi var 10+ dykare i vattnet men flertalet av gänget gjorde bara ett dyk den dagen då dagsform eller andra praktiska saker (som att båten behövde uppmärksamhet) som gjorde att det inte var möjligt.

Under andra dyket strulade saker för två av våra dykare och alla fick en påminnelse om hur viktigt det är att vi kan oxyboxen. Efter syrgas klarade sig båda dykarna fint 😊

Efter dyken dukade vi upp med långbord, tände på grillar och muurikka för gemensam kvällsmat och umgänge.

På söndagen tog sig ett par dykare ut med båt för att dyka på Gåseklåvan, med ett par stöttande själar i regnet som hjälpte till, tog fräsiga videos och bilder medan andra passade på att ta sovmorgon. Sedan packade vi ihop och drog oss hemåt.

Allt som allt hade vi en riktigt trevlig helg där vi hjälptes åt, gjorde dyk efter dagsform och hade det allmänt mysigt. Vi tackar alla medverkande för en fin helg!