Årsmöte 1 april

Årsmötet och efterföljande fest lockade 20 personer till Hasslösa en lördagskväll i april och då hem till ordförande Tomas och hans sambo Maria.

Årsmötet öppnades av ordförande Tomas Andersson och Göran Gustafsson-Lundin blev utsedd till sekreterare.

Verksamhetsberättelsen för 2016 berättade dels om fridykningen, dels om sportdykningen men även om föreningen.
Fridykningen har haft 15-20 inskrivna elever under året. Under sportlovet bjöds det på möjlighet att prova på fridykning. Våravslutningen var i Sara Kroons trädgård, där det grillades korv och vi lekte lekar. I slutet av maj åkte fridykarna på studiebesök till Havets Hus i Lysekil. I mitten av juni åkte fridykarna med på familjeutfärden som är en dykutfärd för både fridykare och sportdykare. I september medverkade en del av fridykarsektionen på Västerbybadets kick-off. Höstterminen avslutades traditionsenligt med julmust och pepparkakor.
Sportdykningen har haft en nybörjarkurs i sportdykning (CMAS 1*) samt en fortsättningskurs (CMAS 2*) under 2016. Av de 14 utfärder som fanns i dykkalendern så blev 12 st av. En av dessa utfärder var den mycket uppskattade dykhelgen i Strömstad. November var det dags för 2 tillfällen med prova på dyk.
Klubben hade årsmöte i april. Maj då var det dags för dykpub där dykklubbarna i Skaraborgsdyk var inbjudna och Petter Johanson föreläste om Expedition Bjurälven. En lördag i augusti var vi hjälpbåt åt Kinnekulle swimrun och samma dag var är även GDK kräftskiva. I november anordnades en After Work på en restaurang i Lidköping.

Årsmötet gav styrelsen ansvarsfrihet för året.
De sedvanliga valen genomfördes. Omval av ordförande Tomas Andersson, styrelseledamöterna Josefin Ingsén och Per Edlund, styrelsesuppleanter Sara Kroon och Johan Beijer, revisorssuppleant PG Persson. Nyval av revisor Elin Bengtsson. Övriga val sker på konstituerande styrelsemötet (se här för alla funktioner).
Styrelsen består även Anne Larsson vice ordförande, Daniel Persson materialansvarig, Göran Gustafsson Lundin sekreterare och Ulf Adolfsson kassör. Dessa valdes på 2 år på föregående årsmöte.

Årsmötet beslutade att medlemsavgiften till klubben ska vara oförändrad.

Årsmötet avslutades.

 

Efter årsmötet serverades exotiskt planka med potatisgratäng samt kaffe och kaka. Kvällen avslutades in på småtimmarna. Lyckad kväll med ett gott gäng, massor av prat och skratt.

Fler bilder finns här: Årsmöte 2017