Så här var Dyk-Leif 2021

En helg mitt i september åkte ett gänga glada dykare till Hamburgsund för en dykhelg hos Dyk-Leif.

Vi startade helgen att packa upp våra grejer och bo in oss hos Dyk-Leif. När alla packat ur sina bilar, monterat sin dykutrustning och gjort sig hemmastadda så gick vi ner till hamnen och åt god mat på restaurang Hjalmars.

Både lördag och söndag morgon började med en god frukost, packning av grejer och en dykgenomgång. Därefter gick vi ner till hamnen för att åka ut med båten Triton. Dagarna bjöd på svalt och lite blåsigt väder. Efter fina förmiddagsdyk åkte vi till “Dyk-Leif-ön” där vi gick i land och åt thai-inspirerad lunch på klipporna. Det bjöds även på kaffe och mumsig sockerkaka. Efter en stunds vila var det dags för eftermiddagsdyk.
Det blev härliga dagar på havet och när alla dykarna var uppe i på båtarna igen tuffade vi in till Hamburgsund.

Efter dyken på lördag badade några bubbelpool medan andra tog det lite lugnt innan kvällens middag som för dem som önskade var havskräftor medan de andra fick thaiinspirerad middag.

Vi dök på dessa dykplatser – Stenskär, Guleskär, Trolleskär och Södra Rågstuten

Söndagen hade vi turen att se tumlare (delfiner) och säl i ytan.

Sammanfattning – supernöjda och mersmak då vi fick fantastiska dagar med härliga människor, god service, god mat, grymt bra dyk, säl, tumlare, bubbelpool, klipplunch, havskräftor osv

Bilder från helgen finns här: Dykhelg hos Dyk-Leif 17-19 september

Nästa år åker vi igen, helgen vecka 34, häng med du också!