Fridykning vår 2015

Fridykningen för våren startar måndag den 12 januari och håller på till mitten av maj (sista bassängtiden är 4 maj). Vi håller till i Götene badhus, Västerbybadet, varje måndag mellan kl 19.00-20.00. Du är välkommen att börja när som helst under teminen, utbildningen anpassas efter eleverna.

Fridykarutbildningen är, liksom sportdykarutbilningarna, en del av klubbverksamheten. Utbildningen riktar sig till den som vill öka sin vattenvana och vill lära sig ”snorkla”.

En fridykare använder snorkel, cyklop och simfenor som utrustning. Utrustning finns att låna av klubben. Fridykarutrustningen är enkel att använda, bära och förvara. Fridykningen är för alla oavsett ålder. Enda kravet vi har, är att man är simkunnig. Under hösten, vintern och våren pågår fridykarutbildning i Götene Badhus.

Kostnad = medlemsavgift.

Frågor och funderingar?
Kontakta Göran på tel 0731-80 09 25 eller Sara tel: 0768-18 47 08.

Terminens första gången vill vi att ni föräldrar (gäller i första hand föräldrar med barn under 18 år) är med i badhuset. Syftet är att kunna informera er om våra planer för terminen. Ni har även chans att ställa frågor till oss eller informera oss om något som vi behöver veta. Vi behöver även få in en del kontakt- och personuppgifter för att försäkringen samt informationsflödet ska fungera på ett bra sätt.