Så här var Dykmässan 2019

En kylig lördagmorgon i mars fyllde ett stort gäng dykare och deras respektive en buss och åkte till Dykmässan i Göteborg.

Gänget bestod av dykare från dykarklubbarna i Skaraborg. Götene Dykarklubb som anordnade resan hade bokat buss, mässbiljett och hotell till alla.

Väl framme spenderades många timmar inne på mässan som erbjöd ett stort utbud av dykprylar, dykresor, föreläsningar med mera.

Det bjöds även på en tävling i bassäng med statisk andhållning (apnea) under vatten med flera imponerande resultat. I över 6 minuter höll Valdemar andan, han var den som höll andan längst för dagen. Svenska rekordet för statisk Apnea har Lotta Ericsson på 6:49 och Ulf Dextegen på 8:43.

När kvällen närmade sig checkade gänget in på hotell och avnjöt god mat i goda dykvänners lag. Efter söndagens frukost kunde de dom ville besöka mässan fram till lunch och därefter rullade bussen hemåt.

Stort tack till Stefan som ordnade med resan och tack till alla som hängde med. Alltid lika kul att umgås med detta härliga gäng.

Fler bilder finns här: Dykmässan 2019